Frequently Asked Question

Management Financiar


Administrează tranzacțiile, rapoartele, decontările parțiale și scadențele.
Permite un management complet a tranzacțiilor bancare și de numerar, cu datele financiare aferente. Monitorizează: împrumuturile, economiile, depozitele, garanțiile.
Permite conectarea tranzacțiilor de debit cu încasări și a tranzacțiilor de credit cu plăți. Oferă informații relevante: solduri, vechime/om, sediu, filială, instalare, proiect.
Oferă un mecanism puternic de creare a scenariilor pentru controlul creditelor, avertizări/limitări pe document ales.
Activități comerciale


Se pot administra în mod independent toate operațiile legate de clienți - furnizori (achiziții, vânzări, încasări, plăți, tranzacții speciale). Simplifică și automatizează complet procedura de facturare, prin trimiterea online de documente. Este o soluție unică care elimină toate eforturile de imprimare, arhivare și de livrare. Permite un management complet a planificării comenzilor, livrărilor, achiziților dar și înregistrarea documentelor aferente. Gestionează acțiunile de loialitate, strategiile de a recompensa clienții fideli. Sunt administrate
informațiile din cardurile de fidelitate, punctele cumulate de fiecare utilizator și discount-ul/bonusul obținut. Sistem de vânzare cu am amănuntul avansat – modul complet integrat în Soft1, include toate funcționalitatile din Retail Business precum și mecanisme avansate pentru introducerea rapidă de coduri de bare.
Operațiuni & CRM


Management de proiect integrat – analiza sub-proiecte: informații financiare, de business, istorice, pentru fiecare proiect sau sub-proiect. Managementul resurselor șial mijloacelor de transport integrat pentru toate resursele companiei (echipamente birou, autoturisme, etc). Se poate corela cu orice document din aplicație (factură, decont, etc) și oferă o poziționare financiară de business completă. Management integrat dedicate activităților cu clienții, instrument util pentru departamentele de vânzări și marketing. Utilizează informația deja existentă în aplicație, asigurând pentru utilizator o imagine completă a activității legate de clienți/potențiali clienți. Include module ca: Contacte și persoane fizice, Angajați, Oportunități de vânzare, Proiecte, Clienți, Procese de business etc. Semnalarea statusului aprobărilor în toate documentele – control integrat al aprobărilor.
Instrumente de raportare


Browsere nelimitate cu posibilitatea de: inserare coloane, criterii, grupare și sortare. Acces rapid la documente relevante și abilitatea de a adăuga și calcula date. Submodul care permite crearea de scenarii QlikView și integrarea lor în sistem.
Instrumente de customizare


Posibilitatea de a adăuga un număr nelimitat de câmpuri și tabele – complet compatibile cu noile versiuni, sincronizare automată cu bazele de date ale aplicației. Permite inserarea automată de rapoarte. Posibilitatea de a dezvolta scripturi în orice interfata a aplicației, utilizând VB, Java – structura logică și adaptabilă pentru proceduri, controale, evenimente, aplicații pentru telefoane. Utilizarea browserelor și a listelor, rapoarte avansate, șabloane și capabilități de customizare, fără a fi instalate Instrumentele de design.
Managementul stocurilor


Oferă suport pentru gestionarea locațiilor multiple de depozitare. Monitorizează locațiile de depozitare pentru orice mutări de articole.
Număr nelimitat de coduri de articole corespunzatoare – alternative per articol – opțiuni de cautare avansată. Acest modul poate fi utilizat, printre altele, pentru coduri de culori/mărimi alternative, coduri de bare, sortimente, etc.
Monitorizarea numerelor seriale pentru orice mutări de articole.
Numere de lot cu date specifice (date expirare, stocuri, etc).
Contabilitate


Permite emiterea balanțelor speciale de verificare, declarații jurnale ș rapoarte.
Un modul standard care permite gestionarea costurilor pe produse, game, clienți, achiziții, vânzări. Oferă informații critice legate de gestiunea internă a companiei, criterii pentru calculul costurilor.

Aplicații Web & Mobile


Soft1 Mobile CRM permite angajaților cheie să beneficieze de informațiile de care au nevoie zilnic, inclusiv de contactele clienților, oricând și în orice loc s-ar afla. Încorporează proceduri de vânzări complet automate și suport pentru clienți prin accesarea sigură și rapidă.
Soft1 Web Report oferă posibilitatea de a vizualiza toate rapoartele disponibile din Soft1 ERP pe orice terminal aflat la distanță (smartphone, laptop, tableta).
Producție


Rețete de producție, documente de producție, costuri (resurse umane, utilaje), comenzi de producție, urmărirea/analiza producției în curs, analiza și urmărirea fazelor din producție, etc.
Oferă funcționalitățile necesare producătorilor pentru a putea planifica și executa eficient comenzile de producție, pentru a raspunde rapid noilor cerințe ale consumatorilor dar și pentru a comunica mai eficient cu furnizorii și alți intermediari.